HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapkaç anı güvenlik kamerasında

Adana'da bir genç kızın arkasından yaklaşarak boynundaki altın kolyeyi çalan kapkaççı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 16-21 ve 23 Ağustos tarihlerinde Kocavezir Mahallesi'nde kadınların arkasından yaklaşan bir kişi, boynundaki kolyelerini kapkaç yöntemiyle alıp kayıplara karıştı. Bunun üzerine polis çevrede güvenlik kamerası araştırması yaptı. Yapılan araştırmada olayları hırsızlık ve tehdit suçlarından aranan, uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı bulunan Ahmet K.'nin (29) yaptığı belirlendi. Polis zanlıyı evine yaptığı operasyonla gözaltına aldı.Bu arada zanlının 16 Ağustos günü 18 yaşındaki Göksu Sarıkçı'nın boynundaki altın zinciri alıp kaçması da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Güvenlik kamerasında zanlının, arkadaşlarıyla kaldırımda yürümekte olan Sarıkçı'yı bir süre takip ettikten sonra ara yola gelindiğinde arkasından kolyeyi çekip kaçtığı görülüyor. Kolyesi çalınan genç kız ise önce ne olduğunu anlamıyor, yanındakiler ise kapkaççıyı yakalamak için arkasından koşmaya başlıyor. Bu arada iki genç de kapkaççının kaçtığı yöne doğru koşmaya başlıyor. Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan kapkaççı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Ben kapkaç yapmadım. Bu dosyalarla benim ilgim yok. Beni kapkaççıya benzediğim için aldılar. 3 dosyadan boşuna yatacağım. Ama bu dünyanın öbür dünyası da var" dedi. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler