HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara çarşaf cinayetinde ilginç detay!

Çarşafı kaldırınca kimliği belirlendi

Kara çarşaf cinayetinde ilginç detay!

Adana'da 17 yaşındaki Mazlum Mehmet Karadağoğlu'nu tanınmamak için kara çarşaf giyip pembe şemsiye ile yaklaşarak öldürdüğü iddia edilen 17 yaşındaki F.E., hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İddiaya göre, Mazlum Mehmet Karadağoğlu ile F.E. arasında uyuşturucu meselesi yüzünden husumet oluştu. Karadağoğlu, karşılaştığı F.E.'yi tabancasıyla öldürmek için ateş etmek istedi. Ancak S.T. isimli bir arkadaşları Karadağoğlu'nun elindeki tabancayı tutunca F.E. kaçtı.

F.E., bunun üzerine sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Melis G. ismiyle sahte bir hesap oluşturarak Mazlum Mehmet Karadağoğlu'na arkadaşlık isteği gönderdi. Karadağoğlu'nun isteği kabul etmesi üzerine ikili bir süre internet üzerinden sohbet ettikten sonra 31 Ekim'de merkezdeki Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde buluşmak için sözleşti. Karadağoğlu, H.S. isimli bir arkadaşıyla buluşma yerine gelerek beklemeye başladı. F.E., kara çarşaf giyip yanına pembe şemsiye alarak kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin kullandığı motosikletle ikilinin yanına gelerek tabancayla Karadağoğlu'na kurşun yağdırdı. Karadağoğlu vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanırken olay yerinden geçen Suriyeli Mustafa Bozi de kolundan yaralandı. Karadağoğlu kaldırıldığı Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Saldırganlar, kullandıkları motosikletin üzerine kara çarşafı ve pembe şemsiyeyi bırakıp kaçtı.

ÇARŞAFI KALDIRINCA KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Olay sırasında Karadağoğlu'nun yanında bulunan H.S., çarşafı kaldırarak ateş eden kişinin F.E. olduğu şeklinde ifade verince, polis şüpheliyi yakaladı. F.E., ifadesinde suçlamayı kabul etmeyerek, olay olduğu gün kendisinin kent dışında olduğunu iddia etti. Ancak F.E., sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili iddianamesini hazırlayan Cumhuriyet Savcısı, F.E. hakkında, tasarlayarak kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, yaralama suçundan ise 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. F.E. önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler