HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kara çarşaf'ın içinden infazcılar çıktı

Kendilerini kara çarşaf giyerek kamufle eden 3 kişi, pusu kurdukları Sinan Akyay’ı bir garajda silahla öldürdüler.

'Kara çarşaf'ın içinden infazcılar çıktı
Çarşaflı üç zanlı kendilerine müdahale etmeye çalışan görevlilerden birini yaralayarak kaçtı. İzmir’in Işıkkent semtinde, araç içerisinde 2’si kendilerini kara çarşaf giyerek kamufle etmiş 3 erkek, bekledikleri Sinan Akyay’ı kovalamaca sonrasında sığındığı lojistik firmasının garajında tabancayla öldürdü. Kendilerine müdahale etmeye çalışan görevlilerden birisini de yaralayan 3 zanlı, kayıplara karıştı. Cinayetin namus yada kan davası nedeniyle işlenmiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.
Olay, dün saat 16.30 sıralarında Işıkkent Mezarlığı karşısında meydana geldi. Mezarlık yakınlarında 2’si kara çarşaf giymiş 3 kişi, park halindeki araç içerisinde beklemeye başladı. Bir süre sonra araçtaki kişiler, henüz belirlenemeyen nedenle 25 yaşındaki Sinan Akyay’ı kovalamaya başladı.
**Çarşafı atıp kaçtılar**
Peşindekilerden kurtulmaya çalışan Akyay, bu sırada içerisinde çalışanların da bulunduğu lojistik firmasının garajına sığınarak kendisini kurtarmaları için yardım istedi. Garaj içerisinde TIR arkasına sıkıştırdıkları Sinan Akyay’ı 3 kurşunla vurup öldüren 2 zanlı, daha sonra kaçmaya başladı. Kovalamaca öncesinde de görgü tanıklarının ifadesine göre üzerlerinden çarşafları çıkartan zanlılar, bu sırada kendilerine müdahale etmeye çalışan garaj görevlilerinden Recep Solmaz’ı da tabancayla yaraladı.
Olayın ardından yaya olarak kaçan 2 zanlı, kendilerini bekleyen araca bindikten sonra kayıplara karıştı. Lojistik firması görevlilerinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekiplerinin araştırmalarından sonuç alınamadı. Bu arada olay sırasında yaralanan ve Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alınan Recep Solmaz’ın da sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.
**Kan davası mı?**
Cinayet soruşturmasına çok yönlü devam eden polis, Sinan Akyay’ın yakınlarına ulaşmak için çalışma başlattı. Cinayetin namus ya da kan davası nedeniyle işlenmiş olabileceği ihtimalini değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
**Garaja doğru kaçtı ama...**
Kendisine saldıran zanlılardan kaçmaya çalışan Sinan Akyay bir lojistik firmasının garajına sığındı. Ancak saldırganlar burada sıkıştırdıkları Akyay’a kurşun yağdırıp kaçtı.
(DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler