HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabük’te 150 şehit tabutu

Karabük’te 26 yaşındaki Cihan Aslan, şehitlere ve ailelerine ithafen, il merkezinde üzerinde Türk bayraklarının olduğu 150 tabutla kısa film çekti. Vatandaş uzun süre gözlerine inanamadı...

Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü, mezunu Cihan Aslan şehitlerle onların aileleri ithafen çekeceği ’Son Nokta’ adlı kısa film için gönüllü üniversiteli arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Film çekimi için kent meydanına üzeri Türk bayraklarıyla sarılı tabutlar getirildi. Türk bayrağına sarılı 150 tabut, görenlerin dikkatini çekti. Kısa filmde ellerinde otomatik silahlı polis özel harekat kıyafetli gençler ile tabutların başında Türk Cumhuriyetleri ile İslam devletlerinin bayraklarını açan gençler yer aldı.

Filmin yönetmenliğini de yapan Cihan Aslan, "Peygamber efendimizin zamanında yaşanan bir hadiseden yola çıkılarak hazırlanmış bir senaryoyu filmde canlandıracağız. İnşallah birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya duyurmak istiyoruz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesi mesajımız olacak. Mesajımız filmimizi bitirdiğimizde doğru bir şekilde iletilecektir. Buradaki tabutların sayısı önemli değil. Bizim kıymetlilerimizin vatan evlatlarımızın olduğunu belirteceğiz" dedi. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler