HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabük'te yolcu otobüsü devrildi

Karabük'te yolcu otobüsü devrildi. Kazada 5 kişi öldü, 52 kişi yaralandı.

Karabük'te yolcu otobüsü devrildi

KARABÜK (İHA) - Karabük’ün Eskipazar ilçesinin İsmetpaşa mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin isimleri belirlenmeye çalışılıyor.

[**

**](https://www.mynet.com/karabukte-yolcu-otobusu-devrildi-2698258-myvideo)

[

](https://www.mynet.com/cankirida-trafik-kazasi-10-olu-110100652012)

Ağrı’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsünün İsmetpaşa mevkiinde bariyelere çarparak devrilmesi sonucu 5 kişi öldü, 52 kişi de yaralandı. Gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişiden ikisinin ismi belirlendi.

Olay yerinde hayatını kaybeden ve otobüs şoförü olduğu belirlenen Muhittin Tan ile kaldırıldığı hastanede ölen kadının Asiye K (80) olduğu tespit edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden 3 kadının ise isimleri tespit edilmeye çalışıyor.

Kaza sonrası yolculardan 39’u Karabük’te bulunan hastanelere sevk edilirken, 13 kişi de Bolu’nun Gerede ilçesine götürüldü. Karabük’e sevk edilen yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, kazada kolları kopan bir bayan yolcu ilk müdahalenin ardından Ankara’ya gönderildi.

Otobüste yolcu olarak bulunan Mehmet Evliyaoğlu, şoförün aşırı süratli olduğunu belirterek, “Şoför çok süratliydi ve frenlerinin tutmadığını söyledi. Otobüs sağa sola savruluyordu. Ne olduğunu anlamadan otobüs yolun ortasına devrildi. Otobüste birkaç koltuk haricinde tamamı doluydu” dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler