HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardeşine otobüs çarpan küçük kızın feryadı: Ona birşey olmasın

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, yolun karşısına geçmek isteyen 5 yaşındaki Berat Kurtağız, halk otobüsünün çarpması sonucu yaralandı.

Kardeşine otobüs çarpan küçük kızın feryadı: Ona birşey olmasın

Kardeşine otobüs çarptığını gören 8 yaşındaki Ayşenur Kurtağız, yardıma koşarken düşerek yaralandı. Ayşenur, kendi yarasına bakmadan kardeşi için "Ona bir şey olmasın" diyerek gözyaşı döktü. Hastaneye kaldırılan iki kardeş ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Kaza, dün Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesi'nde meydana geldi. Berat Kurtağız, caddenin karşı tarafına geçmek istedi. Ancak, bu sırada Fatih Camii yönünden gelen Ahmet Özkan yönetimindeki 16 F 1896 plakalı halk otobüsünü fark etmedi. Yola fırlayan Berat Kurtağız’ı son anda fark eden otobüs şoförü, frene basmasına rağmen küçük çocuğa çarpmaya engel olamadı. Berat Kurtağız, otobüsün çarpmasıyla yere düşerek yaralandı. Kaza sırasında aynı yönde giden Adem Celep yönetimindeki16 KJU 46 plakalı otomobil de otobüsün ani fren yapması sonucu halk otobüsüne arkadan çarptı. Otobüsün kardeşi Berat’a çarptığını gören ablası Ayşenur Kurtağız yardım etmek için koşmaya başladı. Koşarken ayağı takılarak yere düşen küçük kız, başını yere vurarak yaralandı. Yüzü kanlar içerisinde kalan küçük kız, kendi yarasına bakmadan kalkarak yeniden kardeşinin yanına koştu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerinin yanı sıra küçük çocukların annesi de olay yerine geldi. Anne gözyaşlarını tutamazken, kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlatan Berat Kurtağız, ablası ve Ayşenur ve annelerini sakinleştirmek için seferber oldu.

"KARDEŞİME BİRŞEY OLMASIN"

Sağlık ekipleri, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Berat’ı sağlık kontrolünden geçirmek için ambulansla hastaneye götürdü. Kardeşine yardım etmek için koşarken düşüp yaralanan Ayşenur da yarılan kaşının tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Ayşenur Kurtağız kardeşi Berat’ın ambulansa bildirildiğini görünce "Ona bir şey olmasın" diyerek ağladı.

Emniyet ekipleri olay yerinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra kazaya karışan otomobil ve otobüs kaldırıldı. Berat ve Ayşenur, ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

DHA

En Çok Aranan Haberler