HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karısını ve eniştesini öldürdü

Kahramanmaraş'ta eşini ve eniştesini öldürdüğü, eniştesinin oğlunu da yaraladığı iddia edilen şahıs, jandarmaya teslim oldu.

Karısını ve eniştesini öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay, Pazarcık ilçesine bağlı Karahöyük köyünde meydana geldi. İddiaya göre 67 yaşındaki Ö.K., eniştesi M.A.Ş (70) ile bayram namazına gitti. Ö.K., namazdan sonra M.A.Ş’yi kahvaltıya davet etti. Kahvaltının ardından ikili arasında henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Cinnet getiren Ö.K., önce eniştesini, sonra da 58 yaşındaki karısı Z.K.’yi silahla öldürdü.

Silah seslerinin gelmesiyle evden kaçan diğer ev sakinlerini gören M.A.Ş.’nin oğlu B.Ş de babasını merak edip camdan içeri baktı. Silahını B.Ş.’ye doğrultan Ö.K., 18 yaşındaki genci başından ağır yaraladı. Durumu ağır olan genç, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kaldırılırken, hayatını kaybeden M.A.Ş ve Z.K’nin cenazeleri, otopsi işlemleri için önce Pazarcık Devlet Hastanesi’ne, sonra da Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayın ardından Ö.K.’nin jandarmaya gidip teslim olduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler