HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karkamış'a komşu Cerablus'ta 2 büyük patlama

IŞİD kontrolündeki Cerablus'ta meydana gelen 2 patlama nedeniyle Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ndeki bazı evlerin camları kırıldı. Olayda her hangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı bildirildi.

Sınır hattında bulunan Karkamış İstasyon Şefliği yakınındaki bazı evlerin camları kırılırken, küçük çaplı hasarlar oluştu. Karkamış İstasyon Şefliği lojmanlarında oturan Yasemin Ay, patlamanın büyük gürültüyle meydana geldiği ve korktuklarını belirterek, şöyle dedi:

"Biz patlama öncesinde arkadaşlarımızla birlikte yürüyüş yapıyorduk. Bir anda büyük bir gürültü duyduk ve etrafımız toz bulutuyla sarıldı. Ne olduğunu anlamadan ikinci bir patlama daha yaşandı. Çok korktuk hemen evimize gittik. Çünkü evde çocuklarımız vardı. Eve geldiğimizde camların kırıldığını gördüm. Zaten bu ilk değildi, daha önceden de buna benzer patlamalar olmuştu. Ama artık çok korkuyoruz. Bunun için de Karkamış ilçesinden taşınmayı bile düşünüyoruz."

Yerel kaynaklar, IŞİD kontrolündeki Cerablus'ta meydana gelen patlamanın gümrük binasına yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana geldiğini, olayda her hangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığını bildirildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler