HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kars’ta iki çocuk babası intihar etti

Kars'ta iki çocuk babası bir kişi, çalıştığı okulun kalorifer dairesinde borulara bağladığı iple kendisini asarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay, Halitpaşa İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Temizlik işçisi olarak çalıştığı ilkokulda nöbetçi olan Merkez Bayrampaşa Mahallesi nüfusuna kayıtlı M.K. (43), YGS sınavları tamamlandıktan sonra akşam saatlerinde okulun kalorifer dairesine geçerek borulara bağladığı iple kendisini astı. M.K. bir süre ortalarda görünmeyince, okulda görevli olan arkadaşı aramaya başladı. Kalorifer dairesi kapısının açık olduğunu gören görevli buraya bakınca M.K.'yı asılı vaziyette buldu. Arkadaşını asılı bulunduğu yerden indiren görevli, hemen polis ve 112 acil servisi aradı.

Olay yerine intikal eden polis ve acil servis ekipleri, M.K.'yı hayata döndürmek için yoğun çaba sarf etti. M.K. polislerin yardımıyla sedyeye konularak ambulansa taşındı. Harakani Devlet Hastanesi'ne sevk edilen M.K. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan iki çocuk babası M.K.'nın neden intihar ettiği ise bilinmiyor. Polis ise olayla ilgili olarak tahkikat başlattı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler