HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kars'ta temizlik görevlisini öldüren kadın: Taciz etti, vurdum

Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi Erkan E,, Ebru I. tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan Ebru I. bir süre sonra Kazım Paşa Polis Merkezine giderek silahıyla teslim oldu. Ebru I.'nın ifadesinde, "Erkan E., uzun zamandan beri beni telefonla arıyordu. Mesaj atıyordu ve çeşitli şekillerde beni taciz ediyordu. Kendisini defalarca uyardım ama dinlemedi. Onun için vurdum." dediği öğrenildi

Kars'ta temizlik görevlisini öldüren kadın: Taciz etti, vurdum

Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi Erkan E.'yi öldüren Ebru I. teslim oldu. Şüpheli kadın, Erkan E.'nin kendisini taciz ettiğini söylediç

Habertürk'ün haberine göre, Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne giden Ebru I. iddiaya göre temizlik görevlisi olarak çalışan Erkan E.'yi tabancayla vurdu. Göğsüne isabet eden 4 kurşunla ağır yaralanan temizlik görevlisi doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

"DEVLET HASTANESİNDE BİRİNİ VURDUM"

Polis katil zanlısını ararken, Ebru I., eşi F.I. ve olayda kullandığı silah ile polis merkezine giderek "Devlet hastanesinde birini vurdum" diyerek teslim oldu.

"TACİZ EDİYORDU"

Ebru I.'nın ifadesinde "Erkan E., uzun zamandan beri beni telefonla arıyordu. Mesaj atıyordu ve çeşitli şekillerde beni taciz ediyordu. Kendisini defalarca uyardım ama dinlemedi. Onun için vurdum" dediği öğrenildi.

Ebru I. ve eşi sorgularının ardından adliyeye gönderildi.


En Çok Aranan Haberler