HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kartal bebeğe kalp bulundu

Türkiye, Kartal Yıldırım adını bundan 5 ay önce ailesinin kalp nakli için sosyal medyadan başlattığı kampanya ile duydu. Almanya'da bir hastanede yatan Kartal bebek için güzel haber geldi.

Kartal bebeğe kalp bulundu

15 aylık Kartal Yıldırım’a kalp nakli için 1 milyon 99 bin euro gerekiyordu. Temmuz'da sosyal medya üzerinden kampanya yapılmış ve gereken para 19 saatte toplanmıştı. 5 aydır Almanya Giessen’deki Justin Liebig Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi’nde yatan Kartal bebek nakil için uygun kalp bekliyordu. Nihayet dün öğlen kalp bulundu. Kartal bebek dün 22.00’da ameliyata alındı. Anne Ahu Yıldırım “Kalp bir çocuğa ait. ailesi ile tanışmayı çok isterim. çünkü artık o da benim çocuğum” dedi.

Anne Ahu Yıldırım, Instagram'dan yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Aylardır bu anı bekledik.Yalvardık dua ettik. Allah her şeyi en iyisini en doğru zamanda gönderir. Eşim ve kızım Almanya'ya geldikleri gün kalbin gelmesi bir mucize.Şimdi ameliyathane önünde ellerimiz buz gibi bekliyoruz.Bize bebeğinin kalbini bağışlayan değerli aileye öncelikli dualarım. Başları sağolsun. Allah onlardan razı olsun. Oğlumuz oğlunuzdur. Ve Allah bu hastane de kalmamız için bize bağış yapanlardan, ama en çokta aylardır dua eden herkesten Allah razı olsun.Sizden de ricam bu gece lütfen sadece çok ama çok dua edelim.Enerji,şifa göndermeyin lütfen sadece dua ediyorum çok önemli saatler yaşıyoruz.Allah hepinizden razı olsun.Allah ne muradınız varsa versin.Ben haber geldikçe paylaşacağım.Yalvarıyorum ne oldu ne oldu demeyin elim ayağım tutmuyor. Allah'ım sana emanet evladım."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler