HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kartal'da lağım faresi dehşeti

Kartal’da beşiğinde uyuyan 11 aylık bebeği lağım faresi ısırdı.

İSTANBUL (İHA) - Yüzünde ve ellerinde yaralar olan bebek hastanede tedavi altına alınırken, ailesi ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olay, Kartal Yunus Mahallesi Yıldız Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre; beşiğinde uyuyan Durmaz ailesinin 11 aylık bebeğini lağım faresi ısırarak hastanelik etti. Yüzünde ve ellerinde yaralar olan minik kız Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, minik Hatice’nin annesi Hasime babası Ahmet ve halası İkram Durmaz vücudundaki şüpheli darp ve kesiklerden dolayı ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Daha sonra ifadesi alınan baba Durmaz, olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte eve getirildi. Yapılan incelemeler sonucunda evde bulunan ölü lağım faresi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İncelemelerin ardından açıklama yapan baba Ahmet Durmaz, “Çocuk evdeydi. Lağım faresi beşiğine girip çocuğumu ısırmış. Kardeşim o sırada evde çocuğuna bakıyordu, fareyi kardeşim görmüş. Kardeşim çocuğun ağlama sesiyle odasına girmiş. Beşikteki fareyi görmüş ve biz eşimle evde değildik. Çocuğuma kardeşim bakıyordu, en sonunda fareyi öldürdüler” dedi.

Durmaz ailesi, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler