HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kask takmayan gençleri ölüm ayırdı

Antalya’da, TIR, kamyonet ve motosikletin karıştığı kazada, bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

ANTALYA (İHA) - Kazada hurdaya dönen kamyonetteki patlıcan kasaları vatandaşlar tarafından imece usulü taşınarak bir başka kamyonete yüklendi.

Kaza, gece saat 22:00’de Antalya Büyükşehir Belediyesi Uncalı Kent Mezarlığı karşısı Çakırlar yolu üzerinde meydana geldi. Gökçam Mahallesi’nde çiftçilik yapan 44 yaşındaki M.A, serasında topladığı patlıcanları toptancı haline götürmek üzere 07 AU 432 kamyoneti ile yola çıktı. İddiaya göre, mezarlık karşısına gelen M.A, N.N.Ö(53) idaresindeki TIR'ın dorsesine kamyonetinin kasasını kaptırdı. Hızla savrulmaya başlayan kamyonete ise, karşı yönden gelen Murat Bozca (18) idaresindeki 07 FD 290 plakalı motosiklet çarptı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verirken, kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Bozca'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Motosiklette bulunan 19 yaşındaki D.K ise ağır yaralı hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Bozca'nın cenazesi, otopsi için Adli Tıp morguna götürüldü. Hurdaya dönen motosikletin yanında iki gencin ayakkabıları dikkat çekti.

Kazaya karışan kamyonette bulunan patlıcan kasalarının bir başka kamyonete yüklenmesinde vatandaşlar devreye girdi. İmece usulü kamyonetten patlıcan kasalarını yere indiren vatandaşlar, daha sonra kaza yerine gelen bir başka kamyonete kasaları yükledi.

Kazadan yara almadan kurtulan kamyonet sürücüsü M.A ve TIR sürücüsü N.N.Ö ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler