HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Katliam gibi kaza! 5 ölü, 2 yaralı

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kırıkkale yakınlarında kontrolden çıkan otomobil, önündeki kamyona hızla çarptı. Hurdaya dönen araçta bulunan ve bir yakınlarının cenazesine katıldıktan sonra Ankara'ya dönen aynı aileden 3'ü çocuk 5 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza bugün saat 15.15'te, Kırıkkale kent merkezine 11 kilometre uzaklıkta, Samsun yolu üzerinde Kimeski Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kırıkkale'nin Delice İlçesi'ne bağlı Balıklar Köyü'nde ölen bir yakınının cenazesine katılan 7 kişilik Ertaşkın Ailesi, evlerinin bulunduğu Ankara'ya dönmek üzere yola çıktı. Harun Ertaşkın (42) yönetimindeki 06 BV 567 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıktı ve önünde giden Recep Horoz'un kullandığı 06-04-1144 plakalı su sondajı yapılan kamyona arkadan hızla çarptı.

Kazada sonrası hurda yığınına dönen otomobilde sıkışan Mevlide Şahin (35), Seyran Ertaşkın (32), Ahmet Ertaşkın (4), Ferit Ertaşkın (1) ile kimliği belirlenemeyen bir kişi olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Kazada, otomobil sürücüsü Harun Ertaşkın ile Ahmet Berkay Ertaşkın (33) ağır yaralandı. Yaralılar, Kırıkkale İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonra Kırıkkale- Samsun karayolu 1.5 saat kapalı kalırken, uzun araç kuyruğu oluştu. Bu sırada Bölge Trafik ve jandarma ekipleri yolda geniş önlem alırken, kaza sonrası otomobilin motor bölümünde çıkan küçük çaplı yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Cesetler ise hurdaya dönen araçtan itfaiye ve Sivil Savunma ekipleri tarafından güçlükle çıkartılıp, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna götürüldü.

Tüm haberler

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler