HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kavgayı ayırmaya çalışan polis saldırıya uğradı

Kağıthane'de okul önündeki kavgayı ayırmaya çalışan polis, saldırıya uğradı.

Gençlerden bir tanesi polisin silahını alarak kabzası ile kafasına vurdu. Diğer polisler olayı havaya ateş açarak engellemeye çalıştı.

Kağıthane Merkez'de bulunan Kağıthane Lisesi önünde kavga ihbarı alan polis olay yerine ulaştı. İddiaya göre polis ekipleri kavgaya müdahale etmeye çalışırken dışarıdan gelen grup, polise saldırdı. Saldırıya karşı koymakta zorlanan polis memurlarından bir tanesi yere düştü. Bu sırada kavgaya karışan gençlerden biri polisin silahını aldı. Silahın kabzasını polisin kafasına vuran genç, olay yerinden kaçtı. Ekipte bulunan diğer polisler ise havaya ateş açarak gençleri uzaklaştırmaya çalıştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Okuldaki öğrencilerden A.Y., polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yaralı polis ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü şahitleri, "Olay okulun içinde başladı. Daha sonra dışarıdan gelen grupla, okuldan çıkanlar kavga etmeye başladı. Bu sırada polis geldi. Grup polise saldırınca polis de copla müdahale etti. Silah sesi duyduk. Gruptan bir tanesi silahın kabzası ile polise vurdu" dedi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler