HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaybolan emeklinin cesedi nehirde bulundu

Aydın'da sekiz gün önce hastaneye gitmek için evinden çıkan ancak bir daha kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Ahmet Uygun'un cesedi, Büyük Menderes Nehri'nde bulundu.

Kaybolan emeklinin cesedi nehirde bulundu

Suya düşüp boğulduğu belirlenen Uygun'un cesedi morga kaldırıldı.

Emekli işçi Ahmet Uygun, geçen 19 Şubat sabahı, Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki randevusuna yürüyerek gitmek üzere Kurtuluş Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Ancak akşam eve dönmedi. Yakınları, kayıp başvurusunda bulundu. Başlatılan arama çalışmalarından bir sonuç çıkmadı.

Yeniköy Köprüsü yakınlarına bir çoban, bugün Büyük Menderes Nehri'nde bir erkek cesedi gördüğünü söyledi. İhbar üzerine cesedin bulunduğu Germencik'in Üzümlü Mahallesi Çakır Suat mevkiine gelen jandarmanın, AFAD ekipleriyle cesedi sudan çıkardı. Üzerinde kimlik çıkmayan yaşlı adamın, cebinde 20 lira ile telefon numarası bulundu. Aranan telefon numarasından ölen kişinin yakınlarına ulaşıldı. Olay yerine gelen yakınları, sekiz gündür kayıp Uygun'ı teşhis etti.

Suya düşerek boğulan Ahmet Uygun'un cesedi, cenaze aracıyla alınarak Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler