HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp 3 öğrenciye taburcu edildi

Kemer Göynük’teki Likya Yolu’nda kaybolduktan 3 gün sonra kurtarılan ve hastanede tedavileri tamamlanan 3 öğrenci taburcu edildi.

Kayıp 3 öğrenciye taburcu edildi

Kurtarılan Hollandalı öğrenciler Marje de Grott ile Frisa Ann Antony de Vries, saat 14.30’da getirildikleri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde 4 saat süren tetkik ve tedavilerinin ardından taburcu oldu. Hollandalı gençlerin aileleri 320 lira tutan tedavi giderlerini ödedikten sonra 2 öğrenci taburcu edildi.

Hollandalı öğrencilerin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Turhan, “Hollandalı öğrencilerin açlık ve susuzluğa bağlı olarak böbrek fonksiyon değerleri yüksek çıktı. Bu nedenle hemen sıvı tedavisine başlandı, hastaların yaşamsal bulguları normal. Uykusuzluk problemleri var. Yaklaşık 4 saat süren sıvı tedavisinin ardından yapılan muayenelerinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı” dedi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi yapılan İngiliz öğrenci David James Alan Mackie de tedavisinin ardından taburcu edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler