HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp çocuğu "haydut" bulacak

Adana'da dün dedesiyle gittiği şeftali bahçesinde kaybolan 8 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

Polis, AFAD ve AKUT ekiplerinin seferber olduğu arama çalışmalarına Ankara'dan getirilen 2 iz sürme köpeği de katılıyor.

Alınan bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Karayusuflu Mahallesi'nde dedesi Kadri Mete ile şeftali bahçesine giden Muhammet Ali Mete, bir süre sonra dedesinin yanından ayrıldı.

Etrafta ve geldikleri araçta torununu bulamayan Kadri Mete, durumu ailesine bildirdi. Bahçeye gelen baba Sedat anne Gülhan Mete kendi imkanlarıyla çocuklarını aramaya başladı. Arama çalışmasından bir sonuç alamayan çift, polisten yardım istedi.

Bahçeye giden polis ekipleri, kayıp çocuğu bulabilmek için arama çalışması başlattı. Mete ailesinin yakınları ve vatandaşlar da arama çalışmalarına destek verdi. Çalışmalara akşam saatlerinde AFAD ve AKUT ekipleri ile Sualtı Polisi de destek verdi. Sulama kanalında ve Akdeniz'e akan Seyhan Nehri ile ve çevredeki bahçelerde ve arazide yapılan çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Arama çalışmalarını uyumayarak bahçede takip eden Sedat-Gülhan Mete çifti, umutsuzluğa kapılarak gözyaşlarını tutamadı.

Bu arada, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı Kayıp Şahıslar Müdürlüğü'ne bağlı özel iz sürme köpekleri de kayıp çocuğun bulunması için Adana'ya sevk edildi.

2 polis memuru ile gelen "Hadut" ve "Kuşka" isimli köpekler de arama çalışmasına katıldı. Önce kayıp çocuğun evinden alınan kıyafetler koklatılan "Haydut" isimli köpek, polis ekipleriyle birlikte arama çalışmasına katıldı.

Kayıp çocuğu arama çalışmaları devam ederken, sulama kanalının betonunda kayarak oluşmuş bir ayak izine rastlandı. Ancak yapılan çalışmaya rağmen bir ize rastlanmadı.

Kayıp Muhammet Ali'yi bulmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler