HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp işçinin cesedi bulundu

Adana'da 3 gündür aranan işçi 42 yaşındaki Kurtuluş Küçük'ün ağaca asılı cesedi bulundu.

Kayıp işçinin cesedi bulundu

ADANA, (DHA) -Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nin çamaşırhanesinde işçi olarak çalışan Kurtuluş Küçük, 16 Mayıs'ta eşini telefonla arayıp, "Hakkınızı helal edin. Beni de aramayın" dedikten sonra ortadan kayboldu. Küçük'e telefonun da bir daha ulaşamayan yakınları, Sarıçam Polis Merkezi Amirliği'ne giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oturan biri doğuştan engelli 2 çocuk babası Kurtuluş Küçük'ü aramaya başlandı.

Bugün öğleden sonra ÇÜ'de çalışan bazı kişiler dinlenmek için hastanenin arka bahçesindeki ağaçlık alana gidince kayıp olarak aranan Küçük'ün ağaca asılı cesedini buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı incelemeden sonra intihar ettiği üzerinde durulan Küçük'ün cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İntihar ettiği ileri sürülen Küçük'ün acı haberini alıp olay yerine gelen oğlu 19 yaşındaki Hasan Küçük, "Bizi hiç mi düşünmedin? Değer miydi?" diye gözyaşı döktü. Küçük'ün borç bunalımına girmiş olabileceğini belirten arkadaşları, "Alacaklıları sıkıştırıyordu. Ama bu derecede olduğunu bilmiyorduk" diye konuştu.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler