HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp kadını 120 kişilik ekip arıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 6 gündür kayıp olan kadının bulunması için, 120 kişilik ekiple arama yapılıyor.

İlçeye bağlı Yeniyörük Köyü'nde oturan ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen iki çocuk annesi Fatma Demirtaş'tan cumartesi gününden bu yana haber alınamıyor.

Cumartesi gününden beri eşinin kayıp olduğunu söyleyen Ali Demirtaş "Eşim daha önce kaybolduğunda Yenişehir'de polis karakoluna gitmiş, oradan getirdiler. Daha önce kaybolduğunda aynı gün buluyorduk. Bir kere hastaneye götürdük, oradan kaçtı. Jandarma, Bursa yolu üzerinde bulup getirdi. Şimdi ise eşim 6 gündür kayıp. Hiçbir iz yok. Arama kurtarma ekipleri didik didik arıyor ama eşimle ilgili henüz bir iz bulunamadı" diye konuştu.

Kayıp kadını bulmak için, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra İnegöl ve Mudanya Arama Kurtarma ekipleri, Osmangazi Belediyesi, AFAD, Bosch ve Asil Çelik fabrikaları kurtarma ekipleri ile Buski arama kurtarma ekiplerinden oluşan 120 kişi, köy kırsalında ve ormanlık alanda kayıp kadını aramaya başladı.

Arama çalışmalarına, jandarma ve arama kurtarma ekiplerine ait Cingöz, Depar, Akfen ve Zeytin isimli arama kurtarma ekipleri de katılıyor.

En Çok Aranan Haberler