HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp Sinem Yurdanur olayında şok gelişme

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 yıldır kayıp olan Uludağ Üniversitesi öğrencisi 18 yaşındaki Sinem Yurdanur olayında bir şok daha yaşandı.

BURSA (İHA) - Cezaevinde bulunan Erdal Güneş, Sinem Yurdanur'u bir süre önce intihar eden Emrah Kaya'nın öldürüp uçuruma attığını iddia etti.

26 Temmuz 2010 tarihinden beri kayıp olan Sinem Yurdanur’un soruşturması sırasında polisler Emrah Kaya’nın kaldığı eve operasyon düzenlemiş, Kaya kendisini silahla vurarak intihar etmişti. Savcılığın çete soruşturması kapsamında tutuklanan ve cezaevinde bulunan Erdal Güneş, Sinem Yurdanur’u Emrah Kaya'nın öldürdüğünü öne sürdü. Bu iddialar Müge Anlı'nın programında tartışıldı. Müge Anlı’nın ekibi, Bursa H Tipi Cezaevi’nde çete davasından tutuklu bulunan Erdal Güneş ile konuştu. İddiaya göre Güneş, Sinem’i Emrah’ın öldürdüğünü ifade ederek, “Evde tartıştılar. Emrah Kaya, boynunu kırıp öldürdüğü Sinem’i arabaya koyarak Akören köyüne götürdü. Burada uçurumdan aşağıya attı. Emrah zaten Sinem’i öldürdüğü için intihar etti” dedi. Bunun üzerine Paşaören köyü yakınlarında araştırma yapıldı. Ancak bir bulgu elde edilemedi.

Kızı kayıp olan ve öldürüldüğü bu programda gündeme gelen Şerife Yurdanur ise, “Kim burada çete lideri? 60 kişi yakalandı, 11 kişi tutuklandı. Yüreğim bitti 25 aydır. Her şey meydanda. Erdal, suçu Emrah’a atmasın. Öldü. Cevap veremez. Benim kızım bacak bacak üstüne atıp tırnaklarını mı törpülüyor. Başbakanımız yardım etsin. Adalete güveniyorum, emniyete güveniyorum. Yüreğim tükendi. Aynı şeylere geldik. İlyas niye öldürüldü? Öldürülmedi, susturuldu. Erdal Güneş senin de güneşini solduran olur. Benim kızım sana ne yaptı. Benim kızıma senin garezin ne. Sadece anayım. Mal mülk istemiyorum. Tek istediğim yavrumu. 25 ay oldu. Yüreğim bitti, tükendi. Çıksın. Yeter ki çıksın. Tükendim. Kurban olayım. İçimde uhde kaldı. Belki bir merhametli duyar. Benim kızım bu kadar hain değil. Arar beni dışarıda olsa. 25 aydır kimse görmedi. Kızım öğrenciydi. Para kazanmaya gitmedi. Çantasını aldı öğrenmeye gitti. Bütün anılarım tazelendi. Erdal Güneş ölmüşün arkasından konuşma" diye konuştu.

Emrah Kaya'nın kız arkadaşı da programa telefonla bağlanarak, intihar eden Kaya'nın otomobil kullanmadığını söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler