HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp üniversitelinin cesedi bulundu

Trabzon'da 4 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Yunus Emre Aydın'ın cesedi deniz kenarında bulundu.

Toklu Mahallesi'nde oturan Ankara Gazi Üniversitesi öğrencisi Yunus Emre Aydın, bir süre önce Ankara' da kaldığı yurttan atıldığı için Trabzon'a döndü.

Ailesiyle okul yüzünden tartıştığı iddia edilen Emre, 14 Ekim Salı günü akşamı Beşirli sahilinden ağabeyini arayarak, "Eve geç geleceğim, beni beklemeyin” dedi. Yunus Emre Aydın, telefon görüşmesinden sonra eve dönmeyince ilerleyen saatlerde bu kez ağabeyi telefonla aradı. Ancak telefonu açan kişi, kayalılarda balık tuttuğunu belirterek, telefonu ve bir gözlüğü kayalıklarda bulduğunu söyledi, bulunduğu yeri tarif etti. Olay yerine giden aile, balıkçıdan telefonu aldıktan sonra polise haber verdi, ancak ilk gün yapılan aramalarda Yunus Emre Aydın bulunamadı.

CESEDİ KARAYA VURDU

Bugün öğle saatlerinde Beşirli sahili yürüyüş parkurundaki vatandaşların deniz kıyısında çıplak bir erkek cesedi görerek ihbar etmesi üzerine bölgeye gelen polis ekiplerinin yaptıkları incelemede, cesedin kayıp olan Yunus Emre Aydın'a ait olduğu tespit edildi. Aydın'ın ailesi de olay yerine gelerek cesedi teşhis etti.

Çıplak ceset, balıkçılardan alınan bir brandaya sarılarak tabuta konuldu ve Trabzon Adli Tıp Kurumu' na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler