HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaymakamlık önünde kendini yakmak istedi

Alanya'da, bir ay önce meydana gelen aşırı yağışlarda ev ve iş yeri zarar gören Hüseyin A ile ailesi, kaymakamlık önünde üzerlerine benzin dökmek isterken polis tarafından etkisiz hale getirildi.

ANTALYA (İHA) - Alanya'nın Okurcalar beldesi Çakallar köyünde 18 Aralık'ta aşırı yağış nedeniyle yaşanan selde ev ve işyeri zarar gören 45 yaşındaki Hüseyin A., iki çocuğu ve eşi ile Alanya Kaymakamlığı önüne gelerek üzerlerine benzin döküp kendilerini yakmak istedi.

Hüseyin A’yı elinde 2,5 litrelik pet şişede benzinle fark eden polisler duruma müdahale etti. Güçlükle etkisiz hale getirilen Hüseyin A’nın elindeki pet şişe alındı. Hüseyin A, Kaymakam Erhan Özdemir’in koruması tarafından ikna edilip sakinleştirildi. Hüseyn A, Kaymakam Özdemir’in makamına giderek bir süre görüşürken eşi Havva A (39) ise polis memurlarınca güçlükle sakinleştirildi. Havva A (39) yardım isteğini çığlıklar atarak dile getirirken, çocukları Hayriye A (16) ve Murathan A (11) da kaymakamlık binasında sessizce bekledi.

Yaşananlardan dolayı Hüseyin A ve ailesi Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürülerek ifadeleri alındıktan sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na götürüldü. Vakıfta ailenin acil ihtiyaçlarını karşılamaları için bir miktar yardım yapıldı. Kaymakam Erhan Özdemir’in talimatlarıyla, vakıftan bir heyetin evde oluşan hasarın tespiti için inceleme yapacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler