HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazada can veren eşi ve kızının mezarı başında intihar etti

Önder Akyüz, 5 yıl önce kendi kullandığı otomobille yaptıkları trafik kazasında ölen eşi ve kızının Akyurt İlçesi'ndeki mezarı başında, tabancayı alnına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Kazada can veren eşi ve kızının mezarı başında intihar etti

Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde oturan 50 yaşındaki Önder Akyüz, 5 yıl önce kendi kullandığı otomobille yaptıkları trafik kazasında ölen eşi ve kızının Akyurt İlçesi'ndeki mezarı başında, tabancayı alnına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Çankaya ilçesinde oturan Önder Akyüz'ün, 2009 yılında Gölbaşı ilçesi yakınlarında kendisinin kullandığı otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada eşi Bilge ve kızı Ayyüce Akyüz hayatını kaybederken, ağır yaralanan Önder Akyüz ise Ankara Hastanesi'nde gördüğü tedavinin ardından iyileşti. Bundan sonra tek başına yaşayan ve psikolojik tedavi de gördüğü belirtilen Akyüz, bugün öğle saatlerinde 06 BA 8997 plakalı otomobili ile eşi ve kızının gömülü olduğu Akyurt'un Büğdüz Mahallesi'ndeki mezarlığına geldi.

TABANCAYI ALNINA DAYAYIP TETİĞİ ÇEKTİ

Acılarını içinde hissettiği eşi ve kızının mezarının başına gelen Önder Akyüz, iddiaya göre tabancasını alnına dayayıp, tetiğe dokundu. Akyüz olay yerinde can verdi. İhbarı üzerine olay yerine gelen Akyurt Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası Önder Akyüz'ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler