HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazada hayatını kaybeden başhekim son yolculuğuna uğurlandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden özel bir hastanenin Başhekimi Dr. Serkan Kurnaz, son yolculuğuna uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden başhekim son yolculuğuna uğurlandı

Aydın Medline Hastanesi Başhekimi Dr. Serkan Kurnaz (41), Aydın-Kuşadası karayolu üzeri Yeniköy yakınlarında dün sabah saatlerinde sürat motoruyla seyir halindeyken virajı alamayarak şarampole yuvarlanmıştı. Dr. Serken Kurnaz, kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Ölümüyle sağlık camiasında büyük üzüntüye neden olan Başhekim Serkan Kurnaz için bugün ilk tören görev yaptığı özel hastanede düzenlendi. Hastanenin girişi ve camları Dr. Kurnaz'ın fotoğraflarıyla donatıldı. Törene Kurnaz'ın babası Kazım, annesi Gönül, kızları Miray (7) ve Lena (9) Kurnaz ile eski eşi Ayşegül Karakaya, mesai arkadaşları, yakınları ve hastaları katıldı. Dr. Kurnaz için dua edilen ve helallik alınan törende duygusal anlar yaşandı.

Hastanenin girişine konulan Dr. Serkan Kurnaz'ın tabutuna sarılan ailesi uzun süre gözyaşı döktü. "Oğlum, yavrum. Doyamadım ben sana. Çok öpmek istedim ama öpemedim ben seni" diyerek gözyaşı döken anne, defalarca oğlunun tabutunu öptü. Daha sonra anneleriyle birlikte tabutun başına gelen Dr. Kurnaz'ın kızları da, babalarına son kez dokunarak, fotoğrafını öptü.

HASTALARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Cenaze töreni için hastaneye gelen Başhekim Serkan Kurnaz'ın hastalarının feryatları yürekleri dağladı. Sinir krizi geçiren bazı hastalar, "Yandık biz, Aydın yandı. O bizi kurtardı, biz Onu kurtaramadık. Bırakın bağıralım" diyerek feryat etti.

Kurnaz'ın cenazesi daha sonra helallik almak üzere önce evine ardından cenaze namazı için Beycamisi'ne getirildi. Buradaki törene Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başhekim Kurnaz'ın cenazesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı'nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler