HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazada ölen anaokulu öğrencisi ve rehber toprağa verildi

Kastamonu'da, evinin önünde servisten inip yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ölen 5 yaşındaki Ecrin Duru Çerkeşli ile rehber olarak görevli Müfide Çağlar defnedildi.

Kazada ölen anaokulu öğrencisi ve rehber toprağa verildi

Kastamonu'da, evinin önünde servisten inip yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ölen anaokulu öğrencisi 5 yaşındaki Ecrin Duru Çerkeşli ile rehber olarak görevli 35 yaşındaki Müfide Çağlar gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün akşam meydana gelen kazada, Yıldız Adnan Konyalı Anaokulu'ndan çıkan Ecrin Duru Çerkeşli, evinin önünde servisten inip rehberi Müfide Çağlar ile yolun karşısına geçerken 43 yaşındaki Kenan Aydın'ın kullandığı 69 AN 374 plakalı otomobilin altında kaldı. Küçük kız ve rehber, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ecrin Duru Çerkeşli'nin cenaze namazı, Şaban-ı Veli Camii'nde kılındı. Cenaze namazına Vali Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş da katıldı. Kızının cenazesinde taziyeleri kabul eden elektrik mühendisi Orhan Çerkeşli, güçlükle ayakta durdu. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Orhan Çerkeşli, kızının tabutuna elini koyup, "Nereye gidiyorsun kızım?" diyerek ağladı.

Küçük kızın cenazesi, daha sonra Ahmet Dede Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Evli ve 3 çocuk annesi Müfide Çağlar'ın cenaze namazı ise Velioğlu Camii'nde kılındı. Babası adliyede memur olan Çağlar'ın cenazesine Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Ahmet Hamdi Bayar da katıldı. Baba Sami Çağlar ile çocukları Müge, Mervenur ve Samet Çağlar cenazede gözyaşlarına boğuldu.

Müfide Çağlar'ın cenazesi, öğlen kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Kenan Aydın'ın polisteki sorgusu ise sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler