HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazada yaralandı, 'Önce arkadaşlarımı kurtarın' dedi

Bursa’da, Beşiktaş- Bursaspor maçını televizyonda izledikten sonra çorba içmek için araçlarıyla yola çıkanların içinde bulunduğu araç, sürücünün kontrolünden çıktı.

Kazada yaralandı, 'Önce arkadaşlarımı kurtarın' dedi

Yol üzerinde bariyerlere vururak hurda yığınına dönen otomobilde 4 kişi yaralandı.

Kaza Merkez Osmangazi ilçesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi.Atatürk Caddesi yönünden Kent Meydanı'na doğru giden 27 yaşındaki Kerim Şaylık, yönetimindeki 16 SKM 92 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Bir binanın duvarına çarptıktan sonra sürüklenen otomobil yoldaki bariyerlere vurarak durabildi. Hurda yığını haline dönen otomobilde Kerim Şaylık araç içinde sıkışırken ağabeyi 30 yaşındaki Çağdaş Şaylık ve arkadaşları; 27 yaşındaki Salih Demirci ile 28 yaşındaki Özden Abuca yaralandı.

İhbar üzerine sevk edilen 112 Acil Servis ve İtfaiye ekipleri tarafından Kerim Şaylık sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılara ilk müdahale yapılırken kazanın şokuyla eli yüzü kan içinde olan Özden Abuca, "Bende bir şey yok. Arkadaşlarıma bir şey olmasın" diye bağırırken yaralı arkadaşı Kerim Şaylık’ın içinde bulunduğu ambulansa binmek istemesi üzerine görevliler, "Tek yaralı götürüyoruz, sizin için ayrı ambulans gelecek" dedi.

Buna rağmen ambulanstan inmek istemeyen Özden Abuca bir arkadaşı tarafından zorla ambulanstan indirildi. ayati tehlikeleri bulunmayan dört kişi tedavileri yapılmak üzere Ambulanslarla Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler