HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazma-kürek patronlarını arıyorlardı... 70 saat sonra kahreden haber!

Gaziantep'te bir iplik fabrikasında meydana gelen yangında kül olan fabrikada işçiler günlerdir patronları Tuncay Kara'yı arıyordu. Küle dönen fabrikada kadavra arama köpekleri tarafından gerçekleştirilen aramada, fabrikanın sahibi 63 yaşındaki Tuncay Kara'nın cesedi bulundu. Fabrikada arama çalışması yürüten 100 kişilik ekip tarafından, 70 saat süreyle yapılan arama sonrasında deponun kuzeyindeki arka kapının yakınında bulunan cesedin Kara'ya ait olduğu tespit edildi.

Sam Mahallesi’nde bulunan iplik fabrikasının depo bölümünde geçen pazartesi günü saat 16.00’da yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 12 saatte söndürülebildi. Yangında fabrika sahibi Tuncay Kara’dan haber alınamaması üzerine soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla arama çalışması başlatıldı. Depo bölümünün tamamen kullanılamaz hale geldiği yangın sonrası ulaşılamayan Tuncay Kara’nın bulunması için bugün de AFAD, UMKE, itfaiye ekipleri ve işçiler ve Ankara’dan getirilenÿözel eğitimli ceset arama köpeklerinin de katılımıyla arama yaptı.

70 SAAT SONRA BULUNDU

Fabrikada arama çalışması yürüten 100 kişilik ekip, 70 saatlik arama sonrası Kara’nın cesedini deponun kuzeyinde bulunan arka kapısının yakınında saat 14.00’te buldu. Yanında cep telefonu da bulunan evli ve 3 çocuk babası Kara’nın kemik ve yanan doku parçaları, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler