HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keçileri için ormana giden yaşlı adam ölü bulundu

Akşam eve dönmemesi üzerine haber verilen arama kurtarma ekiplerince aranan 91 yaşındaki Rıfat Özen, bu sabah dere yatağında ölü bulundu.

Keçileri için ormana giden yaşlı adam ölü bulundu

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, keçileri için ağaç yaprağı ve dal toplamak için ormanlık alana giden, akşam eve dönmemesi üzerine haber verilen arama kurtarma ekiplerince aranan 91 yaşındaki Rıfat Özen, bu sabah dere yatağında ölü bulundu. Dereye düştüğü sanılan Özen'in vücudunda herhangi bir kesici ve delici alet yarası bulunmadığı belirtildi.

Bayramiç İlçe merkezine 20 kilometre mesafedeki Köylü Köyü'nde yaşayan evli ve iki çocuk babası Rıfat Özen, dün sabah saatlerinde, keçileri için ağaç yaprağı ve dal toplamak amacıyla baltasını da yanına alarak ormanlık alana gitti. Rıfat Özen'in akşam olup havanın kararmasına rağmen evine dönmemesi üzerine meraklanan oğlu, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, Ulusal Kurtarma Medikal Ekibi (UMKE) ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerinden destek istedi. Gece aralıksız süren çalışmalar sabah kötü haberle son buldu. Rıfat Özen'in cesedi bugün sabah saatlerinde Kovacık Mevkii'nde, içinde bir miktar su bulunan Evhatlar Dere'sinin yatağında bulundu. Vücudunda herhangi bir kesici ve delici alet yarası bulunmadığı belirtilen Özen'in, dere yatağına düştüğünün sanıldığı kaydedildi. Yapılan inceleme sonrası Rıfat Özen'in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Özen'in ölüm haberi yakınlarında üzüntü yarattı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler