HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keçiören'de 4 katlı bir bina çöktü

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 4 katlı bir binanın çökmesi sonucu 1'i ağır 6 kişi de yaralandı. 3 yaşındaki Emirhan Ünalan'ın durumunun çok ağır olduğu öğrenildi.

Keçiören ilçesindeki Aşıkpaşa caddesi, 142 numarada inşaatı devam eden bir apartmanın istinat duvarı yanındaki gecekondunun üzerine yıkıldı. Yaralılar Meslek Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Yaralı 6 kişiden biri olan ve babasının polis memuru olduğu öğrenilen 3 yaşındaki Emirhan Ünalan yoğun bakıma alındı. Emirhan Ünalan durumu ağır olduğu için Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi. Emirhan'ın nefes alamadığı ve bitkisel hayata girdiği öğrenildi.

Arsanın sahibi olduğunu söyleyen Murat Araç yaptığı açıklamada, denetim eksikliği nedeniyle olayın gerçekleştiğini bildirdi. 2 yıl önce 300 metre ileride yine benzer bir olayın yaşandığını ve bir evin yıkıldığını anlattı.

Emniyete bağlı polis timi köpeklerle arama yapıyor. Çok sayıda vatandaş olay yerine toplanırken, emniyet güçleri de yoğun güvenlik önlemleri aldı. Çöken binanın 3 tarafında inşaatlar bulunduğu ve istinat duvarının inşaat çalışmaları sırasında zarar görmesi nedeniyle yıkıldığı bildirildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler