HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kedi’den insanlık dersi

Mersin’de yaşanan bir haftalık bebeğin çöplükte ölüme terk edilmesi olayını gerçekleştirenler başta olmak üzere, tüm insanlığa ders verir nitelikteydi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Park Caddesi üzerinde meydana gelen olay, Mersin’de yaşanan bir haftalık bebeğin çöplükte ölüme terk edilmesi olayını gerçekleştirenler başta olmak üzere, tüm insanlığa ders verir nitelikteydi.

Mersin’de çöplüğe atılarak bir haftalık bebeğin ölüme terk edilmesi tüm Türkiye’de yankı uyandırıp, insanlık ayıbı olarak tanımlanırken, İnegöl’de bir Kedinin, ölmüş olan başka bir Kediyi, çevredeki tehlikelerden koruyup, kollaması ise insanlık dersi olarak nitelendirildi.

İnsanlık vahşeti olayından iki gün sonra dün saat 15.00 sıralarında İnegöl’de, Hamidiye mahallesi Park caddesi üzerinde Emniyet müdürlüğü mevkiinde, bir aracın çarpması sonucunda can çekişen kediyi fark ederek, kedinin yanına gelen diğer bir sokak kedisinin müdahalesi, görenleri şaşkına çevirdi.

Park caddesinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan Kediyi, yoldan geçen özel otomobil ezerek, olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kedi, can çekişerek yol kenarına geçti.

Yere yığılan yaralı kediyi gören diğer sokak kedisi, yanına giderek müdahale etti. Can çekişen kedinin üzerine çıkan kedi, ayakları ile canlanması için müdahale etti. Hem cinsinin öldüğünü fark eden kedi, çevresine gelen diğer sokak kedilerine karşı göğsünü siper etti. Kedinin, ölen kediye müdahale etmesi ise, görenlerin dikkatini çekti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Belediye Veterineri Mesut Karıman, kedinin öldüğünü teşhis etti. Ölen kedi, belediye ekiplerince şehir dışına götürülerek, toprağa gömüldü.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler