HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kelepçeli genç kadın şaşırttı

Mersin'de bir otomobilde eli kelepçeli olarak bulunan genç kadın, polis olduğunu söyleyen 2 kişi tarafından kaçırılmak istendiğini ileri sürdü.

Edinilen bilgiye göre, Hastane Caddesi Kuru Çeşme civarında eli kelepçeli bir kadın gören vatandaşlar, durumundan şüphelenerek polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, kadının kısa süre önce bir otomobille ayrıldığını belirledi. Konuyla ilgili araştırma yapan ekipler, otomobili devlet hastanesine yakın bir yerde durdurarak kadını indirdi. Adının M.Y. (23) olduğunu söyleyen kadın, bir iş merkezinde çaycılık yaptığını, kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişinin karakola götüreceklerini söyleyerek kendisini iş yerinden aldıklarını ileri sürdü. Daha sonra bir araca bindirilerek adresini bilmediği bir eve götürüldüğünü iddia eden M.Y., şahısların burada kendisine kelepçe taktıklarını söyledi. Bir süre sonra şahısların dalgınlığından faydalanarak ellerinden kurtulduğunu öne süren M.Y., yürüyerek Hastane Caddesi'ne geldiğini, burada kocasının bir arkadaşını görerek yardım istediğini öne sürdü.

Çelişkili ifadeler veren ve götürüldüğünü öne sürdüğü evi gösteremeyen kadın, emniyetmüdürlüğündeki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler