HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendini terk eden sevgilisinin eski kocasını öldürdü

Adana'da Ersen İlhan'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan boşandığı eşinin eski sevgilisi Yunus Deveci ile arkadaşları M.E.S. ile Semih K., sorgularında suçu birbirlerinin üzerine attı.

3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre minibüs şoförlüğü yapan Ersen İlhan'ın 3 yıl önce boşandığı eski eşi 23 yaşındaki Mine M., evinin karşısındaki büfede çalışan Yunus Deveci ile sevgili oldu. Bir yıl süren ilişkinin ardından Mine M., sevgilisi Yusuf Deveci'den ayrılarak boşandığı eşi Ersen İlhan'a geri döndü. Bu duruma sinirlenen Deveci arkadaşları M.E.BileSemih K. ile birlikte 12 Mayıs'ta İlhan'ın merkez Seyhan İlçesi'nin Tellidere Mahallesi'ndeki evinin önüne geldi. Burada bir süre alkol alan arkadaşlar, Mine M. ile Yunus Deveci'nin yaşadığı evin camına boş içki şişeleri attı. Mine M.'nin şikayeti üzerine olay yerine gelen polisleri fark eden 3 arkadaş oradan ayrıldı.

ESKİ KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre sonra evden çıkıp sigara almaya giden Ersen İlhan, Yunus Deveci ve arkadaşlarıyla karşılaştı. Aralarında çıkan tartışma kavgaya dönünce Ersen İlhan ile Yunus Deveci bıçakla yaralandı. İlhan, götürüldüğü hastanede hayatını kaybederken Yunus Deveci de tedavisinin ardından taburcu edilince gözaltına alındı. Sorguya alınan Yunus Deveci ile arkadaşları M.E.B. ile Semih K., cinayet suçunu birbirlerinin üzerine attı. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler