HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendini yakmaya çalışırken polis kurtardı

Osmaniye'de 5 katlı otelin çatısına çıkarak kendini yakmak isteyen marangoz 31 yaşındaki T.G., yangın söndürme tüpüyle müdahale eden polis tarafından son anda kurtarıldı

Kendini yakmaya çalışırken polis kurtardı

Henüz belirlenemeyen bir nedenle öğle saatlerinde elinde benzin bidonuyla İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki 5 katlı bir otele giren T.G., hızla çatıya çıkıp intihar etmek istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin ikna etmeye çalıştığı T.G., gömleğini çıkartıp benzin dökerek yaktı. Daha sonra pantolonunu çıkararak ateşe verip yakıp aşağı atan G., polisin yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarına olumsuz yanıt verirken zaman zaman da ayaklarını aşağı sarkıttı. İtfaiyenin de atlama ihtimaline karşı hava yastığı ile önlem aldığı intihar girişimde T.G., son olarak çoraplarından kendisini yakmak istedi. O anda polis yangın söndürme tüpüyle müdahale ederken, çevrenin beyaz dumanla kaplanmasını da fırsat bilerek T.G.'yi etkisiz hale getirdi.

Direnmeye devam etmesi üzerine polisin ellerini arkadan kelepçelediği T.G.'yi bir yakını omuzuna alarak çatıdan indirdi. G.'nin intihar girişiminde bulunduğu sırada otelin önünde bekleyen annesi Emine G. ise sinir krizi geçirdi. T.G., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler