HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keyif için araba çaldılar

Konya'nın Ereğli ilçesinde çaldıkları otomobille polisin dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheliler, yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin keyif için otomobili çaldıklarını söyledikleri öne sürüldü.

Olay bugün öğle saatlerinde Hacı Mustafa Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Aslan isimli şahsa ait olan 42 EKR 44 plakalı araç park halinde iken 2 kişi tarafından çalındı. Araç sahibinin yaklaşık bir saat sonra aracının çalındığını fark etmesi üzerine yoldan geçmekte olan devriye ekibine durumu bildirdi. Polislerin durumu merkezlerine bildirmesi üzerine çalışma başlatıldı. Bu sırada çalıntı olduğu belirtilen otomobil, MEDAŞ Kavşağında fark edilmesi üzerine ekipler bu bölge sevk edildi. Polisin dur ihtarına uymayan şüphelilerin kaçmaya başlaması üzerine kovalama başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından şüpheli şahıslar, Selvili köyü yolu üzerinde durduruldu. Araçta bulunan 3 kişi etkisiz hale getirilirken, yaya olarak kaçan 1 şüphelide polisler tarafından Namık Kemal Mahallesi'nde yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin alınan ilk ifadelerinde otomobili keyif için çaldıklarını söylediği iddia edildi.

Araç sahibi Murat Aslan, polise teşekkür ederek, "Aracın kontağını üzerinde bırakmamız nedeniyle aracımız çalındı. Kameralardan izlediğimiz kadarıyla aracı 2 kişi çaldığı görülüyor. Polisin aracı durdurması ile 4 kişinin araç içerisinde olduğu ve birinin yaya olarak kaçtığını öğrendik. Kaçan şahıs da yakalandı. Bundan sonra daha dikkatli olacağız” diye konuştu.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler