HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kilis yeni güne yüzlerce mermiyle uyandı

Kilis'e ardı ardına düşen roket mermilerinden sonra Kilisliler bu sabah yeni güne yine bir şokla başladılar.

Mynet WhatsApp Haber Hattı'mıza ulaşan okuyucularımızdan Yusuf Dağaçıkan, bu sabah Kilis'te yaşanan dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

En son 31 Mayıs tarihinde Suriye tarafından atılan roket mermisiyle sarsılan Kilis, bugün de yüzlerce mermi kovanıyla güne uyandı.

Kilis'in merkez ilçesi Dereboy caddesinde oturan vatandaşlar, evlerinin çatısında, yolda ve arabalarına isabet eden mermileri görünce anında yetkililere haber verdi.

Okuyucumuz Yusuf Dağaçıkan, 'Hem sabah saatlerinde kimse olmadığı için hem de pazartesi günü bu bölgede semt pazarı olduğunu ve düşen yüzlerce merminin o güne denk gelmediği için şanslı olduklarını söyledi.

Dereboyu caddesindeki evlere ve bahçelere düşen mermilerin yerini tespit eden polis ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

_

NOT: WhatsApp hattımıza gün içinde yüzlerce görüntü, video ve haber düşmektedir. Tahmin edersiniz ki aşırı bir yoğunluk oluşmaktadır. Haberleriniz görevli editör arkadaşlarımız tarafından sırasıyla değerlendirilmekte ve kullanılmaya çalışılmaktadır._

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler