HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kilis'te kanlı seçim

Kilis Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçiminden sonra çıkan tartışma sonucu bıçakla bir kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kilis Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı genel kurulu oda binasında gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler,Divan Başkan vekilliğine Ahmet Şener, katip üyeliklerine Hüseyin Delihacıoğlu, Halil Gözüsürmelioğlu ve Osman Eray seçildi.

Kongreye mevcut Başkan Mehmet Ertürk ile Sadullah Büyükköşker aday oldu. Sandıklar açıldıktan sonra yapılan sayımda Kilis Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’nı 322 oy alan Sadullah Büyükköşker kazanırken, Mehmet Ertürk ise 240 oy aldı. 4 oyda geçersiz sayıldı.
Seçim bittikten sonra ismi açıklanmayan bir kişi, tartıştığı gruplardakilerden R. Y., S.Y., M.H. ile M.U. yaraladı. Yaralanan 4 kişi Kilis Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen R.Y. hayatını kaybetti. 4 kişinin tedavisi sürüyor. Yaralananların yıkanlarının hastaneye akın etmesi sonucu izdiham yaşandı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hastane içerisinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kilis Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Sadullah Büyükköşker’in listesi şu isimlerden oluştu; “Muzaffer Happani, Cemal Polat, Cuma Yaycı, Ökkeş Bozkurt, İbrahim Gökçül ile İlyas Yolcu.”

Denetim Kurulu üyeliklerine Cemal Özdemir, Sait Akbekiroğlu ile Mehmet İnekçialioğulları seçildi. (İHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler