HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kimyasallarla dolu kazana düşen işçi hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi'nde altın ve gümüş geri dönüşümünün yapıldığı bir fabrikada kimyasallarla dolu kazanın içine düşen işçi hayatını kaybetti.

Kimyasallarla dolu kazana düşen işçi hayatını kaybetti

Olay, Kapaklı'ya bağlı Karaağaç bölgesinde altın ve gümüşün geri dönüşümünün gerçekleştirildiği bir fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, içinde altın ve gümüşün geri dönüşümünde kullanılan kimyasalların bulunduğu kazanın üzerinde çalıştığı sırada baygınlık geçiren 37 yaşındaki Ahmet Ş., dengesini kaybederek kazanın içine düştü. Ahmet Ş.'nin olay sırasında baygın olduğu için kazanın içinden çıkamadığı öne sürüldü.

VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU

Durumu dakikalar sonra fark eden çalışma arkadaşları, işçiyi kazanın içinden çıkarmaya çalıştı. Ahmet Ş.'yi kazandan çıkaramayan fabrika çalışanları, çareyi kazanı devirmekte buldu. Bu sayede içinde çeşitli kimyasalların bulunduğu kazandan çıkarılan şahsın vücudunda yanıklar oluştu. Fabrika çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Ahmet Ş.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, fabrika içinde ve çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk'ün incelemesinin ardından şahsın cenazesi, Çerkezköy Belediyesi Cenaze Nakil Aracı'na konularak Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu'na, oradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler