HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırık kolla sahurda fuhuş

'Huzurlu Ramazan operasyonları' kapsamında polis ekiplerinin sabaha kadar sokaklarda asayişi sağlama çalışmaları devam ediyor. Dün gece Konya'da yapılan bir fuhuş operasyonundan gelen ayrıntılar şaşkınlık yarattı. Fuhuş operasyonundan gözaltına alınan kadınlardan birinin kırık kolla erkeklerle para karşılığı ilişkiye girdiği belirlendi. Bu kadınların daha önceden defalarca gözaltına alındığı belirtildi.

Konya'da gece sahur vakti caddeye çıkıp para karşılığı anlaştıkları erkeklerle cinsel ilişkiye girdikleri öne sürülen 11 kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

SAHUR VAKTİ FUHUŞ

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez karatay İlçesi Piri Esad, Mengüç, İstanbul ve Topraklık Caddesi ile Meram İlçesi Furkan Dede caddeleri üzerine çıkan kadınların, para karşılığı anlaştıkları erkeklerle sahur vakti sokaklara çıkıp cinsel ilişkiye girdikleri bilgisine ulaştı. Yapılan takibin ardından harekete geçen polis, caddelere çıkan Sibel Ç., Tuba K., Eda T., Ayşe T., Mefaret K., Yıldız T., Büşra C., Semra A., Behiye S., Rabia A.,ve Büşra B.'yi yakaladı.

'PES!' AYNI KADINLAR DAHA ÖNCE DEFALARCA GÖZALTINA ALINMIŞLAR

Bu kadınların daha önceden defalarca gözaltına alındığı belirtildi. Birinin kolu kırık olan kadınlar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra haklarında işlem başlatıldı. (DHA)


En Çok Aranan Haberler