HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale Hasandede Hayvan Barınağı'nda kan donduran görüntüler!

Haber merkezimize Kırıkkale Hasandede Hayvan Barınağı'nda yaşadığı ve kayda aldığı olayı ileten okuyucumuz, gönderdikleri ve anlattıklarıyla tüylerimizi ürpertti.

_

(MYNET HABER MERKEZİ)_

05309469500 numaralı MYNET WhatsApp Haber Hattımıza Kırıkkale'den ulaşan Atilla Poyraz, eşi Aysun Poyraz'la hayvanları beslemek için gittikleri barınakta yaşadıkları, kan donduran olayın videosunu ve fotoğraflarını yolladı.

AÇLIKTAN SALDIRGANLAŞAN BÜYÜK KÖPEK YAVRU KÖPEĞİ PARÇALADI!

Kırıkkale Hasandede Hayvan Barınağı'nda yaşanan tüyler ürperten olay şöyle gelişiyor; Hayvansever Atilla Poyraz ve eşi Aysun Poyraz hayvanları beslemek için gittikleri barınakta skandal bir görüntüyle karşılaşıyorlar. Farklı cinsteki büyük köpeklerle yavru köpekler aynı kafeste tutuluyor. Ve iri köpeklere yeteri kadar yemek verilmediği için bu uygulama çok acı bir şekilde sonlanıyor. İri köpeklerden biri hayvanseverler Atilla ve Aysun Poyraz çiftinin gözleri önünde yavru bir köpeği parçalıyor. Ve bu olay an be an kameralara kaydediliyor.

_

SANSÜR UYARISI!_

Dehşet veren videoyu siz değerli okuyucularımıza bazı kısımlarını keserek, bazı kısımlarını da çeşitli sansürlemeler kullanarak iletiyoruz.

OKUYUCUMUZ: KANIMIZ DONDU ŞOKTAYIZ!

Merhaba MYNET Haber, ben Atilla Poyraz ve eşim Aysun Poyraz yaşadığımız ve videoya aldığımız kanımızın donduğu bir olayı sizinle paylaşmak istiyoruz. Çok sayıda insanın görmesini ve yetkililerin derhal bir şeyler yapmasını istiyoruz. Size videolarını ve fotoğraflarını attığım olayı kısaca şöyle anlatayım:

"FACEBOOK'TA GÖRÜYORDUK İNANAMIYORDUK!"

Bizim Kırıkkale'de cenazemiz vardı, o sebepten gelmiştik. Eşim ve ben çok sıkı birer hayvanseveriz. Gittiğimiz yerlerde barınakları araştırıp buralara uğrayıp hayvanlara mama bırakırız. Çünkü zaman zaman onların hallerini sosyal medyada gördüğümüzden çok üzülüyor ve çok etkileniyorduk. Facebook bu tür görüntülerle dolu ve hiçbir önlem alınmıyoru mu!? Konumuza dönersek; Kırıkkale'de hayvan barınağının yerini öğrendikten sonra eşimle adı Kırıkkale Hasandede Barınağı olan yere bir ziyaret gerçekleştirip oradaki hayvanlara mamalar bırakmak istedik. Malum mekana vardığımızda büyük bir şokla adeta sarsıldık. İnanılmaz, kanımızın donduğu görüntülere şahit olduk. Bir bekçiden başka kimsenin olmadığı yerde cinsleri farklı olan iri tehlileki köpeklerle yavru köpekler aynı tel kafesin içerisindeydi. Biz bu görüntüyü görür görmez bunun çok büyük bir sorumsuzluk örneği olduğunu düşünerek bekçiye uyarıda bulunduk. Dayanılmaz ve çok tehlikeli olan bu görüntü gece boyunca içimizi kemirdi ve ertesi sabah tekrar barınağa gittik. Amacımız burada yetkili birilerini bulup onlara ulaşmaya çalışıp böyle bir şeyin asla olamayacağını ifade ederek bir an önce önlemlerin alınmasını istemekti.

"YAZIKLAR OLSUN! YAZIKLAR OLSUN! YAZIKLAR OLSUN!"

Oraya vardığımızda hissettiğimiz olayın bire bir yaşandığına şahit olduk. Kanımız dondu, sinirlerimiz boşaldı. Olay anı videoya kaydedildi ve fotoğrafları da çekildi. Hepsini MYNET Haber sayesinde milyonlarla paylaşmak istiyoruz. Biz barınağa giriş yaptığımız anda aynı kafeste tutulan farklı cinslere (Büyük tehlikeli köpeklerle - küçük yavru köpekler bir arada) çok az et atıldığını gördük. Açlıktan aşırı sinirli olan iri bir köpek gözümüzün önünde yavru bir köpeği parçaladı. Hızla oraya yaklaştık ve olaya müdehale etmeye çalıştık. Görevli sakin bir şekilde olanları izliyordu. Eşim gerçekten çıldırdı, çığlık çığlığa bir şeyler yapsanıza diye bağırmaya başladı. Gerçekten bir insanın sebep olduğu hayvanların hiç bir suçunun olmadığı bu olay sizce de büyük bir skandal değil mi? Hem büyük köpeklerle küçük köpekleri bir araya koy, hem de aç bırak. Bu sonucun yavru köpeklerin parçalanmasıyla biteceğini hayvanlardan hiç anlamayan kişiler bile tahmin edebilir. YAZIKLAR OLSUN! YAZIKLAR OLSUN! YAZIKLAR OLSUN!

"HAYVANSEVERLER VE YETKİLİLER BİR AN ÖNCE GÖRSÜN"

Bir an önce, çok hızlı bir şekilde o bölgede yetkili olanlar, o bölgeye yakın insanlar bu olaya el atmalı. Böyle bir vahşete kim sessiz kalabilir. Böyle cahilce, umursamaz bir tavra kim sessiz kalabilir. 2016 yılında Türkiye'de böyle bir cahiliyet böyle bir acımasızlık nasıl yaşanabilir. Böyle bir olayı milyonlara ve yetkililere duyurmamıza imkan tanıyan MYNET HABER'e binlerce kez teşekkür ediyoruz.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler