HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale’de 10 binler sokağa dökülüp terörü protesto etti

Dağlıca ve Iğdır’da meydana gelen terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için Kırıkkaleliler akşam saatlerinde Cumhuriyet meydanında toplanıp terörü protesto etti.

Kırıkkale’de 10 binler sokağa dökülüp terörü protesto etti

Protestoya katılanlar PKK aleyhine slogan atarak Abdullah Öcalan’ın asılmasını istediler.

Kırıkkale’de sivil toplum örgütleri, terörü lanetledi. Akşam saatlerinde Cumhuriyet meydanında toplanan sivil toplum örgütleri, geniş güvenlik önlemleri altında Kuran-ı Kerim okudu. Grup, birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup, terörü protesto ettikten sonra dağıldı. Protesto eylemleri sırasında taksiciler araçlarını bayraklarla süsleyerek konvoy düzenledi.Kırıkkalespor Daltonlar grubu Askerlik Şubesi önünde askerlere tezahürat da bulunarak İstiklal Marşı okudular.

KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Yahşihan ilçesinde ise yaklaşık bin kişi Kırıkkale-Ankara-Samsun ve Kayseri karayolunun Yahşihan Yenişehir kavşağında kesti. Grup saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşını okudu. Protesto sırasında karayolu yaklaşık 15 dakika ulaşıma kapandı. Çift yönlü olarak kapatılan yol nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Protestoya katılanlar PKK aleyhine slogan atarak, Abdullah Öcalan’ın asılmasını istediler. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler