HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale'de korkunç cinayet: 2 ölü

Şizofreni hastası genç önce kardeşlerini bıçakladı sonra başlarını vücudundan ayırdı.

Kırıkkale'de korkunç cinayet: 2 ölü

Kırıkkale'de şizofreni hastası genç dehşet saçtı. Bir arada yaşayan üç şizofreni hastası kardeşten en küçüğü ağabeylerini bıçaklayarak öldürdü.

Korkunç olay Selim Özer Mahallesi 2298. Sokak'ta meydana geldi. Şizofreni hastası olduğu öğrenilen Ayhan Narin(32), Ali Narin(35) ve Vahit Narin(38) aynı evde yaşıyorlardı.

Akşam saatlerinde mahallede otomobil tekeri ile oynayan 3 kardeş daha sonra eve girdiler. Komşularının verdiği yemeği yiyen kardeşler daha sonra uykuya daldı. Gece saat 02.00 sıralarında iddiaya göre aniden cinnet getiren Ayhan Narin uykudaki ağabeyleri Ali ve Vahit'i eline geçirdiği bıçakla önce çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı sonra başlarını vücudundan ayırdı.

Bir müddet sonra valizini toplayarak emniyete giden katil zanlısı Ayhan Narin, polise, "Ben ağabeylerimi öldürdüm, şimdi evdeler" diyerek teslim oldu.

Üç kardeşin de şizofreni hastası olduğunu belirten mahalle sakinleri, "Sürekli buralarda oynarlardı. Kimseye zararları yoktu. Kavga ederlerdi tekrar barışırlardı. Çocuk gibiydiler" dedi.

Ayhan Narin, Ali Narin ve Vahit Narin kardeşlerin tüm ihtiyaçlarını yaklaşık 10 yıldır gideren Hasan Bekdemir isimli hayırsever ise yaşananlara çok üzüldüğünü belirterek, "Yaklaşık 10 yıldır elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyorduk. Anneleri korkudan evde durmuyordu, çünkü annelerini dövüyorlardı. Annesi de bizimle birlikte eve gider, evin temizliğini yapar sonra çıkardı" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler