HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırmızı ışık ihlali yapan minibüs akaryakıt istasyonuna girdi

Yozgat’ta, kırmızı ışık ihlali yapan minibüs, halk otobüsüne çarptıktan sonra kontrolden çıkarak akaryakıt istasyonuna girdi.

Akaryakıt pompasına çarpan minibüs sürücüsü yaralandı.

Kaza 22.30 sıralarında, Yozgat Şehir girişi Atatürk Yolu kavşağında meydana geldi. Ankara'dan Yozgat şehir merkezi istikametine giden Onur Ş. İdaresindeki 38 SY 624plakalı ticari minibüs, iddiaya göre sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yapması sonucu kavşaktan harekete geçen 66 H 014 plakalı halk otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs daha sonra akaryakıt istasyonuna girerek akaryakıt pompasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle akaryakıt pompası hasar görürken minibüs sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası, istasyon çevresinde güvenlik tedbiri alınırken,itfaiye ekipleri sızan akaryakıtın alev almaması için soğutma çalışması yaptı.

Halk otobüsü şoförü Hüseyin Altın, kendisine yeşil ışık yandıktan sonra hareket ettiğini belirterek, “Hareket etmemle birlikte, birden önümde ışık belirdi hemen durdum ancak hızla gelen minibüs, otobüsün ön tarafına çarparak geçti, çok hızlıydı. Daha sonra minibüsün akaryakıt istasyonuna doğru gittiğini gördüm. Halk otobüsü doluydu. Sevindirici olan yolculara bir şey olmaması” dedi. (DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler