HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız arkadaşına yardım edemedi, intihara kalkıştı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, 7 katlı bir apartmanın çatısına çıkan 18 yaşındaki M.H. intihar girişiminde bulundu.

Kız arkadaşına yardım edemedi, intihara kalkıştı

İtfaiye ekipleri hava yastığı açarken, polis de genci ikna için çaba harcadı. Maddi sıkıntıda olan kız arkadaşına yardım edemediği için bunalıma girdiği öne sürülen M.H., elindeki kesici aletle de koluna zarar verdi. Polisin yaklaşık yarım saatlik çabasının ardından ikna olup çıktığı yerden inen M.H., hastaneye kaldırıldı.

Olay, Alsancak Semti Mahmut Esat Bozkurt Caddesi numara 9'daki Tınaz Apartmanı'nın çatısında bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. 7 katlı binanın çatısında yarı çıplak ve çevreye bağıran genci görenler, polisle itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri apartmanın ön tarafına hava yastığı açtı, polis de çevre güvenliğini aldı. Gencin atlama ihtimali üzerine sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi. Çevrede toplanan kalabalık, cep telefonlarıyla gencin görüntüsünü almaya çalıştı. Elindeki kesici aletle koluna zarar veren genç, çatının ucuna kadar gelip atlama girişiminde bulundu.

Daha sonra çatı katına çıkan polis, adının M.H. olduğu öğrenilen gençle iletişim kurdu. İddiaya göre maddi sıkıntısı olan kız arkadaşına yardım edemediğini bu nedenle bunalıma girdiğini belirten M.H.'ye polis ekipleri, gerekenin yapılacağı sözünü verdi. Bir süre ikna olmayan M.H. yarım saatlik çabanın ardından çıktığı yerden inmeye karar verdi. Hafif yaralı olan genç, Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Durumunun iyi olduğu bildirilen M.H.'nin tedavisinin ardından ifadesine başvurulacağı kaydedildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler