HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız arkadaşını çalıntı arabayla gezdirmeye kalktı

Zonguldak'ta, internetten tanıştığı kız arkadaşını çalıntı arabayla gezdirmeye kalkan zanlı yakalandı.

İstanbul'dan bir otoparktan aracı çaldığı iddia edilen genç, internet üzerinden tanıştığı kız arkadaşını ve ailesini gezdirdiği sırada polise yakalandı.

İddialara göre askerden yeni gelen 23 yaşındaki Mustafa K., sosyal paylaşım üzerinden Zonguldak'ta ikamet eden G.K. ile tanıştı. Tanıştığı kız arkadaşının yanına gelmek isteyen Mustafa K., İstanbul'un Maltepe ilçesinde bir otoparka geldi. İddialara göre dün sabah otoparkta bulunan 34 JON 33 plakalı aracın sahibinin yeğeni olduğunu söyleyip 5 TL'lik park ücretini ödeyen Mustafa K., ardından aracın anahtarlarını alarak otoparktan ayrıldı.

Mustafa Ç., Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde ikamet eden kız arkadaşı G.K.'nin yanına gelmek üzere İstanbul'dan yola çıktı.

"DUR İHTARINA UYMADI”

Alaplı ilçesinde polisin ‘Dur' ihtarına uymayan Mustafa K., Kdz. Ereğli istikametine devam ederek kayıplara karıştı. Kız arkadaşının oturduğu eve gelen Mustafa K., çalıntı araçla kız arkadaşı G.K., G.K.'nin annesi ve G.K.'nin çocuğunu da alarak Zonguldak'a doğru yola çıktı.

Kız arkadaşı G.K. ve ailesini gezdirme amaçlı Zonguldak'a geldiği öğrenilen Mustafa K., Ilıksu mevkisindeki plaka okuyan kameralara katıldı.

EMNİYET ALARMA GEÇTİ

Kameralara 34 JON 33 plakalı otomobilin çalıntı olduğu bilgisi düşmesi üzerine Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri alarma geçti. Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı durdurmak üzere takibe geçti. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Emniyet Müdürlüğü Kavşağı ile Terminal kavşağında bekledi.

Çalıntı araç, içerisindekiler ile birlikte Öğretmenevi güzergahında durduruldu. Mustafa K. ve beraberindekiler araçtan indirilerek kimlik sorgusu yapıldı. Polis, Mustafa K. ve beraberindekileri Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Polis, çalıntı araca el koyarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, G.K ve annesi mağdur olarak ifade verdi. (İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler