HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kız kaçırma' cinayeti: 2 ölü

Malatya’da bir kişi, kız kaçırma meselesi nedeniyle tartıştığı baba ve oğlunu öldürdü.

'Kız kaçırma' cinayeti: 2 ölü

Orduzu beldesinde gerçekleşen olayda, 19 yaşındaki D.K., arkadaşı olduğu öne sürülen C.A.’ya kaçtı. Olayı öğrenen D.K.’nın babası H.K., polise başvurarak kızının zorla kaçırıldığını belirterek, şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine polis karakoluna çağrılan C.A. ile babası K.A. ifadesine başvuruldu. Sabah 05.00'e kadar karakolda ifade veren baba oğul evlerine döndü. Reşit olduğu belirlenen ve rızasıyla kaçtığı belirlenen D.K., C.A.’nın evinde kaldı. Şikayetçi olduğu baba ile oğlunun serbest kaldıklarını öğrenen H.K., ruhsatsız tabancasını alarak K.A.'nın evine gitti. Kapıyı açan C.A. ile K.A.’ya tabancayla kurşun yağdıran H.K., olayın ardından otomobiliyle kaçtı.

Kurşunların hedefi olan baba K.A., olay yerinde hayatını kaybederken, C.A. da kaldırıldığı İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti. Cesetler, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayet şüphelisi H.K.'nın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan cinayet büro ekipleri, kaçtığı otomobile kısa sürede ulaştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Öte yandan, olayı duyan A. ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi. (CİHAN)

Kız kaçırma cinayeti: 2 ölü | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler