HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız kaçırma gerginliği

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde geçtiğimiz gün yaşanan kız kaçırma olayı protesto edilirken, toplanan kalabalık ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Silahlı 5 kişinin geçtiğimiz gün sabaha karşı saat 03.00'da banyo penceresinden girdikleri bir evde kaçırmaya çalıştıkları kızın babasını vurup olay yerinden kaçmıştı. Yaşanan olayı protesto etmek için toplanan kalabalık, Nato Caddesi üzerinde bir araya geldi. Düzenlenen basın açıklamasıyla kız kaçırma olayına tepki gösterildi. Basın açıklamasının ardından toplanan kalabalık olaysız dağılırken, dağılan grup arasından bazı kişiler güvenlik önlemi alan polis ekiplerine havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polisin de müdahalesi sonucu kısa süreli gerginliğin yaşandığı olay bir süre sonra kontrol altına alındı. Yaşanan olayların ardından patlamamış halde kola kutusuna sarılı 3 adet patlayıcı ele geçirildi. Yolu trafiğe kapatan polis ekipleri patlayıcıları incelemek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.

polis ekipleri olayın yaşandığı bölgede incelemelerini tamamladıktan sonra ayrılırken, olası karışıklıkları önlemek için bazı cadde ve sokaklarda Toplumsal Olaylara Müdahale (TOMA) araçları hazır bekletildi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler