HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız kardeşini rahatsız ettiği için öldürmüş

Başı taşla ezilmiş halde boş mezarda cesedi bulunan 28 yaşındaki Önder Sutoprak’ın, rahatsız ettiği ileri sürülen kadının ağabeyi ve eniştesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kız kardeşini rahatsız ettiği için öldürmüş

Gaziantep’te Yeşilkent Mezarlığı’nda başı taşla ezilmiş halde boş mezarda cesedi bulunan 28 yaşındaki Önder Sutoprak’ın, rahatsız ettiği ileri sürülen kadının ağabeyi ve eniştesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Geçen pazar günü Yeşilkent Mezarlığı’nı ziyarete gelenler, boş bir mezarda kanlar içerisinde yatan bir kişiyi görünce durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan incelemede, boş mezardaki kişinin isminin Önder Sutoprak olduğu ve başı taşla ezilerek öldürüldüğü belirlendi.

TELEFON KAYITLARINDAN ŞÜPHELİLERE ULAŞILDI

İnceleme başlatan jandarma, öldürülen 1 çocuk babası fabrika işçisi Önder Sutoprak'ın cep telefonu görüşmelerini araştırdı. Yapılan incelemede, Sutoprak'ın ölümünden önce Nebi B. ile görüştüğü belirlendi. Araştırmasını derinleştiren jandarma, Nebi B.'nin olay günü yanında kayınbiraderi Muhacir M. bulunduğunu da saptadı. Ancak, jandarma şüpheli olarak belirlenen Nebi B. ile Muhacir M.'ye adreslerinde ulaşamadı.

KİLİS'TE YAKALANDILAR, CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER

Jandarma ekiplerinin takibi sonunda şüphelilerin Suriye sınırındaki Kilis'te olduğu belirlendi. Bu gelişme sonrası Kilis'e giden jandarma ekibi, 2 şüpheliyi gizlendiği evde düzenlediği operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Gaziantep'e getirilen şüpheliler sorgulamalarında suçunu itiraf ederek Sutoprak'ı öldürdüklerini söyledi. Şüphelilerden Muhacir M. fabrika işçisi Sutoprak'ı kız kardeşi Halime M.'yi rahatsız ettiği gerekçesiyle eniştesi Nebi B. ile birlikte konuşmak üzere mezarlığa çağırdıklarını ancak çıkan tartışma sırasında öfkelenerek taşla kafasını ezerek öldürdüğünü söyledikleri öğrenildi. Şüpheliler, yapılan sorgulamalarının ardından sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler