HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız kardeşlerin cinsel organına yazı yazan üfürükçü tekrar gözaltına alındı!

Samsun'da üniversite öğrencisi olan F.Ö. ve Ü.Ö. adlı kız kardeşler, sürekli kötü rüyalar görüp baş ağrısı yaşamaları nedeniyle 'Üfürükçü Hoca' olarak bilinen Ahmet E.'ye gitti. Ahmet E., kardeşleri çamurlu suda banyo yaptırdı ve göğüs, sırt ve cinsel organlarının bulunduğu bölgelere Arapça harfler yazdı. Taciz iddiasıyla şikayet edilen Ahmet E. gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Gelen son habere göre, tacizci hoca yeniden gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi 27 yaşındaki F.Ö. adlı genç kız ile 25 yaşındaki kız kardeşi Ü.Ö. korkunç rüyalar gördü. Genç kızlar, bu tür işlere bakan ve medyum olduğu iddia edilen 41 yaşındaki Ahmet E.'nin (41) evine gitti.

Kız kardeşler Ahmet E.'nin kendilerini hipnoz edip göğüs, sırt ve cinsel organlarının bulunduğu bölgelere yazılar yazarak elle taciz ettiğini, bu olayı da cep telefonuyla görüntülediklerini iddia ederek polise şikayette bulundu.

AHLAK POLİSİ TARAFINDAN YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri olayla ilgili Ahmet E.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Ahmet E., Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis tarafından ifadesi alınan Ahmet E., savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Ancak, alınan ifadeler doğrultusunda savcı Ahmet E. hakkında yeniden gözaltı kararı verdi. Ahlak polisi tarafından yeniden gözaltına alınan Ahmet E.'nin yarın Samsun Adliyesine sevk edileceği öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

İHA


En Çok Aranan Haberler