HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız öğrenciler büyük panik yaşadı

KÜTAHYA'da, üniversiteli kız öğrencilerin kaldığı apartın bitişindeki 3 katlı ahşap binada çıkan yangın heyecan yarattı. Apartta kalan öğrenciler uykudan uyandırılıp dışarı çıkartıldı.

Kız öğrenciler büyük panik yaşadı

Olay saat 04.00 sıralarında Meydan Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde meydana geldi. İsmet Ilgat'a ait alt katında hediyelik eşya satan dükkan bulunan üstteki 2 katı ise boş olan ahşap binada yangın çıktı. En üst katta henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan yangında alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, yangının olduğu ahşap binanın bitişiğindeki 4 katlı apartın kapı zillerini çalarak dairelerde kalan üniversiteli kız öğrencileri uyandırıp dışarı çıkarttı. Kütahya Belediyesi itfaiye ekipleri de yangına müdahalede bulundu.

Yangın haberini alıp olay yerine gelen alt kattaki hediyelik eşya satan dükkanın sahibi de içerideki eşyaların bir kısmını ve kafesteki kuşu dışarı çıkardı. Aparttan dışarı çıkan öğrenciler itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını izledi.

Yangın itfaiye ekiplerini yaptığı yaklaşık bir saat süren çalışma sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Öğrenciler yangın söndürüldükten sonra tekrar kaldıkları aparttaki dairelerine döndü, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler